Menukaart

LUNCH

Caprese | Buffelmozzarella uit Zevenaar | Rucola | Tomaat

Groene salade uit eigen kas | Hollandse biologische quinoa | Kippendij uit de regio

Beyond meat burger | Brioche | Basilicum mayonaise uit eigen kas | Friet

Steak tartaar Arnhems rund | Hollandse kropsla eigen kas | Huisgemaakte friet

Pasta Arrabiata | Rucola | Brood

Pompoensoep | Rouille | Croutons

Arnhems brood

Toast | Arnhemse oesterzwammen | Gepocheerd ei

Jonge bietensla uit eigen kas | Pastrami | Bietjes in zoetzuur Violet mosterd Crème

Gerookte zalm | Avocado | Tomaat dressing | Ceviche

Tosti Brioche | Drielse oude kaas | Serrano ham | Truffelcrème

 

DINER

VOORGERECHTEN

Zeeuwse kingfish | Komkommer | Hollandse garnaal | Zure room

Steak Tartaar Arnhems Rund | Eidooier | Parmezaan | Basilicum

Hollandse quinoa | Avocado | Tomaat | Komkommer | Ceviche

Opperdoezer ronde | Rode biet | Gerookte amandel | Bieslook

TUSSENGERECHTEN

Soufflé van Coquille Saint-Jacques | Witlof | Ham | Kaas

Oesterzwam uit Klarendal | Brioche toast | kwartelei | Truffel

Pompoensoep | Rouille | Croutons

HOOFDGERECHTEN

Risotto van bospeen | Gepocheerd ei | Citrus | Wortel

Noordzee kabeljauw | Zuurkool | Zeeuwse platte | Beurre Blanc

Snoekbaars uit Nederlandse wateren | Hete Bliksem

Arnhems Rund | Spitskool | Gerookte aardappel mousseline

Pompoen Hasselback | Specerijen | Jus van karnemelk

Gaasterland varken | Romige champignons | Jonge sla uit eigen kas

NAGERECHTEN

Gateau Chaud | Abrikoos | Koffie roomijs

Tarte Tatin | Betuwse appel | Vanille roomijs

5 lokale kazen proeverij | Kweeperencompote | Vijgenbrood | Noten