Over ons

Puur

Welkom bij Perron 5 in hartje Arnhem!

Gelegen aan het station is Perron 5 de ideale stations lounge voor alle bezoekers en inwoners van Arnhem. Vanaf één van de vier perrons van het station stap je zo binnen bij restaurant Perron 5! Gasten kunnen hier in een warme omgeving genieten van een vers gezet kopje koffie, lekkere lunch of smaakvol diner! Beleef de goede service en proef de vers & puur bereide gerechten met huisgemaakte ingrediënten in hartje Arnhem!

Wanneer je Perron 5 binnenstapt beleef je de sfeer van een station, restaurant en het heden & verleden in één! Tijdens het drinken van een kopje koffie of het proeven van een heerlijk gerecht blijf je op de hoogte van de actuele vertrektijden van de treinen van Arnhem Centraal en het laatste nieuws via het digitale informatie scherm!

In de keuken van Perron 5 draait alles om vers en puur! De gerechten worden bereid met huisgemaakte ingrediënten & streekproducten en op creatieve wijze geserveerd. Van een kastje vol zoetigheid bij de High Tea tot een geitenkaas salade die alles behalve klassiek te noemen is! Puur Arnhems, dat is wat je terug zal vinden bij Perron 5. Zo worden de sauzen, “from scratch” huisgemaakt, de pasta vers handgedraaid en de zalm huisgerookt! Daarnaast komt het vlees uit de eigen rijpingskast voor de ultieme smaak.

Je bent dagelijks van harte welkom!

Op zoek naar een locatie voor een groepen lunch, diner of borrel?
Perron 5 is tevens een ideale locatie voor een groepen bijeenkomst. Het restaurant biedt plaats aan zo’n honderd gasten. Of je nu met een groep een kopje koffie met gebak wilt nuttigen of komt genieten van een uitgebreid diner; alles is mogelijk bij Perron 5. Wij zorgen er graag voor dat je bezoek aan Perron 5 tot in de puntjes is geregeld!

Openingstijden
Maandag tot en met zaterdag van 07:00 tot 22:00 uur

Zondag van 08:00 tot 21:00 uur

Perron 5 erkend leerbedrijf

sbb-beeldmerk